Chtěli byste konečně své rodinně připravit dobrý oběd, na kterém si skvěle pochutnáte? Pokud ano, pak vám přinášíme jedinečný recept na toto kuřecí maso s výbornými petrželkovými brambůrkami. Výhodou je, že toto jídlo je bio, proto se nemusíte bát, že byste po něm ztloustli.
Budete potřebovat (1 porce):
• 150 bio kuřecího masa
• 150 g brambor
• 100 g červené řepy
• sůl
• pepř
• tymián
• petrželka
Postup přípravy:
Kuřecí maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme spolu se snítkou tymiánu do zapékací nádoby a pečeme v troubě při 180 stupních dozlatova. Po asi 30 minutách přidáme brambory i se slupkou. Podle potřeby potřeme vodou. Na talíři brambory rozkrojíme a posypeme petrželkou, podáváme s uvařenou a na kostičky nakrájenou řepou.
Přejeme dobrou chuť :)